Bu Blogda Ara

25 Kasım 2010 Perşembe

Sizin dişleriniz nasıl ?


Christina Aguilera ve Britney Spears'i bilmeyeniniz adını duymayanınız hemen hemen yok gibidir..
*****
Bilhassa Cristina Aguilera,Acun Ilıcalı'nın konuğu olarak ülkemizi ziyaret edip Var mısın Yok musun yarışmasına katılıp " Muhtaç Çocuklar adına yarışıp " 180 Bin TL kazanmıştı..
*****
Britney Spears ,özel hayatında yaptığı çılgınlıklarla,dedikodularıyla ipe sapa gelmez yaşam tarzıyla konuşulur..Canının istediğini yapar hakkında günlerce medyayı meşgul eder ama yine de şeytan tüyüne sahip oluşundanmıdır bilinmez kısa bir süre sonra yaptıkları unutulur ve herkesin en sevdiği sanatçılardan biri olmaya devam eder..
*****
Christina Aguilera ise özel hayatında gayet sessiz olmasıyla tanınır.Bir çok sosyal projede yer alır.Basında Britney Spears gibi dedikolu hayatıyla ön plana çıkmaz..Ama medya en küçük bir yanlışını yakalasa sündürür de sündürür yaptıkları kolay kolay unutturmaz...
*****
Tüm bunları neden mi yazıyorum? Şöyleki,Christina Aguilera'nın sahip olduğu dişler "U "şeklindedir.Yakından çekilmiş resimlerine bakınız..Bu tip diş şekline sahip olan insanlar tıpkı Christina gibi hayatta doğru olarak yaptıkları ne kadar çok şey varsa dahi en küçük yanlışlarında harcanıp gitmektedir..Britney Spears gibi " C " şeklindeki dişlerine sahip kişilikteki insanlar, aklına eseni yapmakta ama ne yaparlarsa yapsınlar yaptıkları kısa zaman içerisinde unutulup gitmektedir..
*****
Şimdi daha önce benim yaptığım gibi aynanın önüne gidin ve dişlerinizin ne tip bir yapıya sahip olduğuna bir bakın .... " U " lardan mısınız yoksa " C " lerden mi ? :)))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder